U bent hier : Home » Naamemblemen of naamlabels – naametiketten

Naamemblemen of naamlabels – naametiketten

Binnen de unieke Ready familie naamemblemen is er nog een ander product dat veel mogelijkheden biedt om uw bedrijfstextiel te laten personaliseren. www. harmsen.be  of   info@harmsen.be

Foto, naam – functie en logo het kan allemaal. Vraag het aan Harmsen. 00 32 (0) 3  448  19  77.

De Ready ID naamemblemen zijn borstzakemblemen waarop u de gegevens van uw medewerker rechtstreeks op het textiel kunt laten bedrukken. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld alleen de naam met een foto of natuurlijk de naam met foto en het logo van het bedrijf.  ook naam, functie en bedrijfsnaam is ook een goede keuze. 

Dit product biedt veiligehid op diverse fronten. Er zullen geen misverstanden ontstaan over tot wie de kleding behoort. Maar dankzij de mogelijkheden van kleurendruk bieden Ready emblemen van harmsen ook de mogelijkheid voor een goede sociale en hygienische controle. Denk bijvoorbeeld aan de voedingsindustrie : door elke dag een andere kleur te geven is duidelijk dat er schone kleding wordt gebruikt. Zo zijn er nog tal van toepassingen  te bedenken voor dit unieke product. Temeer omdat Ready naamemblemen in kleine oplagen kan worden bedrukt voor een kleine prijs.   

Bookmark and Share