U bent hier : Home » Naambadge – textiel label – naamlabel snel en stil printen

Naambadge – textiel label – naamlabel snel en stil printen


Snel, compact, geruisloos. Dat zijn de sleutelwoorden van de HIQ printer. Ee, fraai staaltje technologie dat optimaal is ingesteld op het specifieke HIQ labelmateriaal en de bijbehorende inktfilm.

De HIQ-printer levert topkwaliteit. En kan zoveel u wilt. Want naast het standaardmodel levert Thermopatch – HARMSEN tevens een uitvoering met een snijmes, waarmee u de labels automatisch op maat snijdt. Een andere mogelijkheid is het stansmes, dat elk label perforeert. Op een later moment haalt u het label dan los om het te sealen. U kunt er zelfs voor kiezen een serie labels voor te stansen en vervolgens per reeks af te snijden. Wanneer u HYTEX-materiaal gebruikt, kunt u de papieren drager oprollen met behulp van de afzonderlijke leverbare spoel. Ook HYTEX is overigens leverbaar als voorbedrukte etiketten.

De unieke HIQ labeltape is gewevn met zeer sterke vezels. De speciale coating op de bovenzijde zorgt voor scherpe prints. HIQ-labels zijn onverwoestbaar maar tegelijkertijd flexibel en prettig om te dragen.

www.harmsen.be  of  info@harmsen.be     

Bookmark and Share