U bent hier : Home » Badgehouder – pockethouder op zakformaat – ID houders

Badgehouder – pockethouder op zakformaat – ID houders

Steeds meer bedrijven maken gebruik van badgehouders voor hun personeel, in veel gevallen met een pasfoto erbij. Herkenbaarheid op de werkvloer is belangrijk en speelt ook een rol bij de beveiliging. Maar hoe kunnen deze kaarten veilig en toch zichtbaar worden gedragen?

De beste oplossing

Sleutelkoorden, clips en plastic hoesjes raken snel verloren en kunnen bovendien gevaarlijke situaties creëren. De ultieme oplossing is de Thermopatch - Harmens badgehouders op zakformaat. Met behulp van heat – techniek worden deze stevige houders permanent op de werkkleding aangebracht. Dankzij een opening aan de voorzijde kan de ID – kaart eenvoudig in – en uitgeschoven worden.

Diverse uitvoeringen

Thermopath – Harmsen biedt een gevarieerde collectie ID – houders, waarbij de opening zowel aan de korte als de lange zijde kan worden aangebracht. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een bedrukking waarin de huisstijl is geïntegreerd. Vanzelfsprekend is elke kleur beschikbaar. De zakformaat ID – houders zijn bestand tegen industriële wasprocessen.

www.harmsen.be of info@harmsen.be of tel. : O3/448.19.77
 

Bookmark and Share